Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-آتش در گلستان روایتگر قصه‌ای زنانه و در عین حال حماسی در خطه غرب کشور است که در سال ۱۳۵۸ اتفاق می‌افتد.

از زمان انقلاب اسلامی تاکنون ایران عزیز همواره مورد هجوم عناصر بیگانه و دشمنان انقلاب قرار گرفته است و ساخت سریال‌هایی با مضامین انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و ... نسل جدید را بیش از پیش با تاریخ انقلاب اسلامی ایران آشنا می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روز‌ها سریال درام «آتش در گلستان» به کارگردانی پرویز شیخ طادی و تهیه کنندگی سید حامد حسینی از شنبه تا چهارشنبه هر شب ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه پنج سیما می‌رود.

سریالی که برش‌هایی از زندگی مرضیه حدیدچی معروف به "طاهره دباغ"، اولین فرمانده زن سپاه را به تصویر می‌کشد. آتش در گلستان روایتگر قصه‌ای زنانه و در عین حال حماسی در خطه غرب کشور است که در سال ۱۳۵۸ اتفاق می‌افتد و این بانوی مبارز و انقلابی در شکل‌گیری این قصه احساسی و حماسی نقش بسزایی دارد.

این سریال با بازی هنرمندانی، چون مرجان قمری، پانته‌آ سیروس، فریدون محرابی، مهران نائل، فرید قبادی، داریوش فائزی، آرزو تاج‌نیا و مهری آل‌آقا در نقش‌های ماندگار، می‌کوشد روایتی از جنایات گروهک‌های تروریستی در حق مردم کردستان را به تصویر بکشد که تاریخ هیچگاه آن‌ها را فراموش نخواهد کرد.

آتش در گلستان به خوبی توانسته است زوایای مختلفی از دسیسه‌های دشمن در نخستین روز‌ها و ماه‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز رسمی دفاع مقدس را نیز تصویر کند. در این شرایط است که این بانوی مبارز و قهرمان به پا می‌خیزد تا الگویی برای جهاد، مبارزه و ایستادگی در مقابل دشمن متجاوز شود.

بنا به گفته شیخ طادی "کارگردان"، نام این سریال از این جهت انتخاب شده که «آتش» تشبیه به جنگ و فتنه‌هایی است که در سال ۵۸ و در ابتدای انقلاب اسلامی رخ داده است و «گلستان» هم تشبیه به کردستان عزیز شده است که استانی زیبا و جذاب از لحاظ قومی و اقلیمی است.

حزب دمکرات کردستان که در سال ۱۳۲۳ در زمان اشغال ایران توسط متفقین اعلام موجودیت کرده بود، اما پس از خروج اشغالگران، از هم پاشید. این حزب پس از سه دهه سکوت در فردای پیروزی انقلاب اسلامی با شعار خود مختاری، ولی به واقع برای جدایی کردستان از ایران آن هم با حمایت بیگانگان به خصوص آمریکا فعالیت خود را آغاز کرد. کومله و گروهک تروریستی دمکرات، با خشونت کردستان را به یک میدان عملیاتی تبدیل کردند. بحران‌های متعدد اوج می‌گرفت و هر روز در این گوشه از کشور به نام خلق کُرد غائله‌ای تازه پدیدار می‌شد. حمله به پادگان نظامی، کمین و کاشت مین در سر راه نیرو‌های نظامی انقلابی، ترور و ارعاب افراد بومی و غیر بومی، مصادره و به آتش کشیدن امکانات دولتی و گرفتن مالیات از مردم و ... از جمله اقدامات تخریبی حزب تروریست دمکرات بود و در آن سال‌ها ماموریت مهم دباغ در خصوص غائله کومله و دموکرات در کردستان بود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انقلاب اسلامی آتش در گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۶۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط ایران و اقلیم کردستان عراق دوستانه است

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت میزبان نیچروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق و هیات همراه بود.

در این دیدار امیرعبداللهیان ضمن ابراز خرسندی از سفر نیچروان بارزانی به تهران، روابط میان ایران و اقلیم کردستان عراق را در حوزه رسمی و مردمی روابطی قدیمی، دوستانه و ناگسستنی توصیف کرد.

وزیر امور خارجه سفر آقای بارزانی به تهران را فرصتی مهمی در تقویت روابط ایران و اقلیم کردستان عراق به ویژه در حوزه اقتصادی و تجاری دانست و ابراز امیدواری کرد که روابط فیمابین از این پس با شتاب بیشتری به پیش رود.

امیرعبداللهیان همچنین ارتقاء نقش اقلیم در چارچوب قانون اساسی عراق را مورد اهتمام جدی جمهوری اسلامی ایران دانست و با اشاره به روابط برادرانه میان مقامات اقلیم کردستان عراق و جمهوری اسلامی ایران افزود: این روابط در خدمت مناسبات دوستانه و سازنده میان دو کشور ایران و عراق قرار دارد.

رئیس اقلیم کردستان عراق نیز در این دیدار با اشاره به این که جمهوری اسلامی ایران در تمامی تحولات تاریخی و مهم در کنار اقلیم کردستان و عراق بوده است، نقش جمهوری اسلامی ایران در روند تحولات عراق را تاریخی، سازنده و ماندگار دانست.

نیچروان بارزانی با تجلیل از نقش سردار سلیمانی در تقویت امنیت منطقه افزود: از آنجایی که از نظر ما امنیت ایران امنیت عراق و اقلیم کردستان است، خاک اقلیم هرگز نقطه تهدیدی علیه جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود.

وی با اشاره به توافق امنیتی و تشکیل کمیته مشترک امنیتی میان دو کشور ایران و عراق گفت: گام‌های مؤثری در اجرای این توافق برداشته شده و ما با جدیت تمام، اجرای کامل این توافق را دنبال خواهیم کرد.

بارزانی همچنین با اشاره به دیدار بسیار خوب خود با رهبر معظم انقلاب، این ملاقات را بسیار شیرین، مفید و راهگشا توصیف کرد و افزود: با توجه به صحبت های امروز مقام معظم رهبری و نیز مباحث مطرح شده در دیدار امروز با دکتر رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران، برای تحقق منافع مشترک در روابط دوجانبه از جمله در حوزه اقتصادی و تجاری حداکثر تلاش و همکاری را خواهیم داشت.

در پایان این دیدار امیرعبداللهیان از نقش اقلیم در استقبال و میزبانی از زائران امام حسین(ع) و عتبات عالیات به ویژه در ایام اربعین حسینی تشکر و قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • اعتراف مقام آمریکایی درباره ایران به روایت سردار فدوی
  • توییت نیچروان بارزانی پس از دیدار با رهبر انقلاب
  • روابط ایران و اقلیم کردستان عراق دوستانه است
  • «هلال» و دنیایی که از خرده فرهنگ می‌سازد
  • اهمیت پیام‌های رئیس اقلیم کردستان عراق در تهران
  • کسب ۳ مدال طلا توسط بانوی وزنه‌بردار کردستانی
  • کسب ۳ مدال طلا توسط بانوی وزنه بردار کردستانی
  • ۱۰ شخصیت برتر سریال «شوگان» که ما را شیفته این روایت حماسی ژاپنی کردند
  • کتاب‌های تازه رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • کتاب‌های تازه رهبر معظم انقلاب